Warhol, Haring & Lichtenstein...

Een trio met wereldfaam: drie grote namen uit de geschiedenis van de popart. Deze kunststroming die ontstond in de jaren 50, liet met zijn wereldberoemde kleurrijke beelden een diepe indruk na.

Maak kennis met meer dan 150 originele werken van Andy Warhol, Roy Lichtenstein en Keith Haring, de grote namen die kunst democratiseerden en weghaalden bij de elite van hun tijd.

Dompel je onder in de wereld van de Pop Masters en snuif in hartje Brussel de unieke sfeer op van deze artistieke revolutie!

3 ECHTE
ICONEN

Andy Warhol, Keith Haring & Roy Lichtenstein waren de pleitbezorgers van de popart en toonden met hun kenmerkende stijl hoe rijk deze kunstvorm is, die tal van kunstenaars ertoe heeft aangemoedigd om buiten de lijntjes te kleuren.

+150 ORIGINELE
POSTERS

Deze voor België buitengewone selectie kunstwerken omvat zowel grote projecten en legendarische opdrachten als heel persoonlijke verhalen en unieke inspiratiebronnen.

20 JAAR
GESCHIEDENIS

Pop Masters schetst ook de evolutie van de samenleving in de jaren 60, 70 en 80. Bijzonder aan de popart is dat achter de kunstwerken heel wat boeiende verhalen schuilgaan.

DE POPART
IN HARTJE BRUSSEL

  • De tentoonstelling Pop Masters loopt van 25 februari tot 29 mei 2022.

  • De tentoonstelling Pop Masters is open dagelijks (behalve op dinsdag*) van 10 tot 17 uur

  • Duur van het bezoek: 60 tot 90 minuten.

  • Locatie: Grote Markt 5 – 1000 Brussel.

  • De tentoonstelling Pop Masters is een fantastische uitstap met vrienden of je gezin.

    * Open op dinsdag tijdens de paasvakantie

DE PAUS

B945H6 Andy Warhol, artist, portrait, himself, white background

Voor hij uitgroeide tot een wereldberoemde en vaak omstreden kunstenaar met naamsbekendheid tot ver buiten de kunstwereld, was Andy Warhol een succesvol illustrator. Hij wordt beschouwd als een van de grootste creatieve geesten uit de geschiedenis

DE URBAN LEGEND

E124M7 Artists Andy Warhol and Keith Haring

Keith Haring werd geboren en getogen in de wijk East Village in New York en leek wel voorbestemd om alternatieve kunst naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ronduit unieke stijl werd hij niet alleen bewonderd door straatkunstenaars, maar ook door de grootste sterren van zijn t

DE VOORLOPER

R4EYPM Roy Lichtenstein 1979 Photo By Adam Scull/PHOTOlink.net

Roy Lichtenstein was de koning van de dubbele bodem. Hij was een absolute meester in het gebruiken van meerdere betekenislagen en toverde als geen ander commerciële beelden om tot unieke kunstwerken

DE TENTOONSTELLING POP MASTERS BEZOEKEN

Met de auto

5 Grote Markt 
1000 Brussels

Met de trein

Centraal Station
Bezoek Pop Masters met de trein! Koop met de NMBS-code een Discovery Ticket op NMBS DISCOVERY en reis H/T naar Brussel-Centraal met 50% korting.  

METRO/TRAM/BUS

Halte Centraal Station
Metro: 1 & 5
Bus: 29, 38, 52, 63, 65, 66, 71 & 89
Tram 3 & 4 (Beurs) 

Follow Us

FAQ

OVER POP MASTERS

Drie Pop Art legendes onder hetzelfde dak? Alleen in Brussel kan dit gebeuren! Vanaf februari 2022 brengt de tentoonstelling Pop Masters 150 originele affiches van Andy Warhol, Keith Haring en Roy Lichtenstein samen op de Grote Markt in Brussel.

L’Exposition Pop Masters se déroule en plein coeur de Bruxelles: Grand Place 5 – 1000 Bruxelles

Het bezoek duurt 60 tot 80 minuten.

De Pop Masters Expo is open van 10 tot 18 uur. De wekelijkse sluitingsdag van de tentoonstelling is dinsdag.

De Pop Masters Expo opent op 28 februari en sluit op 29 mei.

Les normes sanitaires définies par le gouvernement fédéral sont d’application dans l’Expo Pop Masters.

Ja, alle posters in de Pop Masters Expo zijn originelen van Andy Warhol, Keith Haring & Roy Lichtenstein.

Ja, stuur uw verzoek naar info@exhibitionhub.com

TOEGANG

Kinderen zijn welkom op de Pop Masters Expo.

Ja, Expo Pop Masters is gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centraal Station of vanaf de stations Bourse en De Brouckère.

Er zijn (betalende) parkings beschikbaar in de buurt van de Grand Place in Brussel.

Het is aanbevolen om binnen de tijdslimiet te komen die op je ticket staat. Je kunt tot 30 minuten vóór de eindtijd op het ticket aankomen.

Je ticket blijft geldig. Mogelijk moet je wachten tot er een plaats vrijkomt in een volgend tijdsblok.

Fotocamera’s met flits, alcoholische dranken en alle voorwerpen die andere bezoekers zouden kunnen storen.

De Expo Pop Masters is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

TICKETS

Officiële tickets voor Expo Pop Masters in Brussel zijn enkel verkrijgbaar via Fever. De tickets zijn niet verkrijgbaar op een andere website of ticketplatform.

De ticketprijzen worden bekendgemaakt wanneer het loket open gaat, vanaf 14.5€ voor volwassenen en 9.50€ voor kinderen.

Wij kunnen je helpen je ticket te verplaatsen of om te ruilen voor een andere datum of tijdstip of ticket categorie als deze nog niet is uitverkocht. Neem contact met ons op voor meer informatie. Zorg ervoor dat je het bestelnummer van je tickets vermeldt en hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor we contact met je opnemen.

Ja, tickets kunnen gratis worden overgedragen aan een andere persoon van je keuze. Klik op ‘Mijn tickets delen’ op je ticket in de Fever-app. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt. Vermeld het bestelnummer van je tickets en hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor we contact met je opnemen.

Tickets worden normaal gezien niet terugbetaald. Je moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden voor de niet-terugbetaling van tickets voorafgaand aan de aankoop. Je kunt contact met ons opnemen in geval van speciale omstandigheden. Ons team zal zijn best doen om je te helpen. Vermeld het bestelnummer van je tickets en hou er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor we contact met je opnemen.

Nee, al onze tickets zijn contactloos. Ze worden rechtstreeks gevalideerd op de mobiele applicatie van Fever.

Voor groepen van meer dan 10 personen kunt u profiteren van gereduceerde tarieven door contact op te nemen met info@kimochi.be. Meer informatie op www.kimochi.be

ANDERE AANDACHTSPUNTEN

Alle bezoekers van 16 jaar en ouder enkel toegankelijk op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket. Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar. 

Ja! Maar je mag de flits op je camera niet gebruiken. Deel je foto’s en video’s gerust op Instagram met de vermelding van het account van de tentoonstelling (tbd). Let er bij het maken van je foto’s op dat je andere bezoekers niet stoort. Professionele toestellen en statieven zijn niet toegestaan.

We zijn altijd op zoek naar unieke, creatieve en gepassioneerde ambassadeurs die hun ervaringen willen delen met hun gemeenschap. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een verzoek tot samenwerking via de volgende email adres: info@exhibitionhub.com

Georganiseerd door
In samenwerking met :